Sikertörténet:

Sok pozitív visszajelzést kaptam az elmúlt 8 évben, azonban leírni csak most kezdtem el őket. Úgy írom őket, ahogy emlékszem, igyekszem pontos lenni, ill. ha emailben kaptam, akkor direktben bemásolom. Íme az első néhány:

“Ön volt az egyetlen, aki normális házat mutatott!” (szóban – G. Dezső, ügyféljelölt, Aulich Lajos utca, 2012. szept.)

Köszönöm az őszinte válaszait. (telefonon – érdeklődőm külön megköszönte, hogy elmondtam az ingatlan negatívumait is, 2012. szept.)

“Olyan jó, hogy ismét összehozott a sors, így legalább már egy ismerős módszerrel és megbízható munkatárssal tudok haladni az ügyben.” (email – S. Gabriella Ügyvéd, 2012. szept.)

 

Sikertörténet:

Probléma:

“Az ingatlanosok csak feladják újságba a hirdetést, meg ugyanazokra a weboldalakra amiket én is tudok használni és aztán várják a sült galambot és tartják a markukat, pedig ennyit én is tudok és akkor nem kell fizetnem. Múltkor is átvert egy ingatlanos.”

Valóság:

Munkánk során ezt többször olvassuk emailen, halljuk telefonon és természetesen a meghirdetés is bele tartozik az eladási folyamatba, de közben olyan keresésekkel, és eladási szándékokkal találkozunk, ami szinte biztos, hogy nem kapcsolódna össze, ha mi nem látjuk meg benne a lehetőséget, és nem közvetítjük le az ügyletet.

Sikertörténet:

Volt olyan esetem, amikor a vevő közölte, hogy ennyi, egyelőre felhagy a kereséssel, majd később visszatérünk rá.

Elértem nála, hogy még egy közelben lévő, nagyon sürgősen eladó újszerű házat nézzünk meg, mert  az eladó motivált abban, hogy záros határidőn belül  eladja. Elmentünk, ez lett az az ingatlan, ami tetszett, és létrejött az adásvétel.

Ennyin múlott.

 

Partnereink:

Eladó, kiadó ingatlan, lakás, ház, telek, üzlet, iroda

Eladó, kiadó ingatlan, lakás, ház – Ingatlantájoló.hu