Összegyűlt annyi pénzügyi tőkéje, hogy befektetné? Szeretne anyagi függetlenséget, passzív bevételt teremteni magának és szeretteinek? Ön is olvasta Robert Kiyosaki-t, Bodo Schäfer-t, vagy Timothy Ferris-t? Játszott már Cashflow Társasjátékot?

Ingatlanbefektetési kalkulátor szoftvereink segítségével segítünk Önnek kiszámolni, melyik ingatlant milyen feltételekkel érdemes megvásárolnia, hogy egyre több otthont tudjon profitábilisan (elég jó ROI-val) kínálni leendő albérlőinek!

Ezen oldal további részében Király Norbert befektető ingatlanbefektetési tananyagait kínáljuk.

Ha ön már rendelkezik annyi tőkével, hogy el tud kezdeni eladási, majd bérbeadási céllal ingatlanokat vásárolni, akkor ezek a könyvek és tanfolyamok nagy hasznára válhatnak!

Király Norbert pénzügyi, üzleti megoldásai közül mi kifejezetten a direkt ingatlanvásárlási tanácsokat ajánljuk, hiszen a továbbadási-bérbeadási stratégiával bölcsen kiépített ingatlanportfólió, a bérbeadott ingatlanok értéket teremtenek: Önnek passzív bevételt és ezzel az anyagi biztonság és függetlenség lehetőségét, másoknak pedig meleg, kiváló otthont!

Kifejezetten ajánljuk a könyveket!


ÉLŐ Rendezvények

“MOST vagy SOHA!” ingatlanbefektetési szeminárium

Az árak a padlón vannak, lépten nyomon motivált eladókba botlunk. Ha tudod, honnan szerezz pénzt ingatlan ügyletekhez, akkor most megalapozhatod a jövődet. Ha észrevetted szándékosan nem azt írtam, hogy ha van pénzed, ugyanis ahhoz, hogy ingatlanbefektetésekből jövedelmed legyen nem feltétlen kell saját tőkével rendelkezned.

A szemináriumon a következőkről tanulhatsz:

 • Ingatlanbefektetési stratégiák
 • Hogyan találd meg a megfelelő ingatlan célpontot
 • Gyors profit vagy hosszú távú készpénzáramlás?
 • Elemzési technikák
 • Vásárlás árverésen
 • Banki finanszírozási technikák
 • Befektető partner segítségével történő befektetés
 • Alternatív finanszírozási módszerek
 • A funkcionális átalakítás, ami jelentős többlet értéket ad az ingatlanodhoz
 • Hogyan kerüld el a bérbeadás buktatóit és tegyél szert rendszeres jövedelemre
 • Viszonteladási célú ingatlanok, mint a gyors profit kiváló eszközei
 • Esettanulmány: egy viszonteladási célú lakás vásárlása árverésen
 • Esettanulmány: egy családi ház értéknövelő átalakítása
 • Esettanulmány: bérbeadási célú lakás vásárlása és 100%-os finanszírozása
 • A profit tervezése

Bővebben

 

Interaktív Tananyag

Az oktatási rendszer lényege, hogy az elsősorban videókból álló tananyagokban, Király Norbert ingatlanbefektető úgy mutatja be az egyes ingatlanos esettanulmányait, mintha a néző is részese lenne a befektetési folyamatnak, s közösen csinálnák végig, miközben az elméleti részeket is elmagyarázza.

A teljes tananyag fél éves szemeszterekre van felosztva, egy fél éves blokkon belül két hetente küldi a videókat és a házi feladatokat, amivel Ön folyamatosan léphet előre az anyagi függetlenség útján, s válhat komoly ingatlanbefektetővé. Bővebben

 

Könyvek

A Hétvégi Milliomos ingatlanbefektetési titkai – Hogyan gazdagodj meg a szabadidődben
– Mike Summey és Roger Dawson

Mike Summey és Roger Dawson: A Hétvégi Milliomos INGATLANBEFEKTETÉSI titkai - Hogyan gazdagodj meg a szabadidődben

Nem kell elhanyagolnod a napi munkádat ahhoz, hogy ingatlan befektetésbe fogjál. Ez a lépésről lépésre kalauz megmutatja, hogyan keresd meg a megfelelő ingatlant, és hogyan elemezd annak valódi értékét, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a befektetésedből, akár bérbe adod, akár eladod azt.

Nem kell elhanyagolnod a napi munkádat ahhoz, hogy ingatlan befektetésbe fogjál. Ez a lépésről lépésre kalauz megmutatja, hogyan keresd meg a megfelelő ingatlant, és hogyan elemezd annak valódi értékét, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a befektetésedből, akár bérbe adod, akár eladod azt. Hosszú távú stratégiát kínál, amely azon az egészséges piaci elven alapul, hogy hatástöbbszörözéssel minél több ingatlant vásárolj és fejlessz annak érdekében, hogy tekintélyes készpénzáramlásra (cash flow) tehess szert, nagyobb tőkebefektetés nélkül. A könyvből megtanulhatod, hogyan

 • találj ideális befektetési célú ingatlanokat
 • határozd meg egy ingatlan befektetési értékét
 • menedzseld és tartsd fenn ingatlanjaidat
 • kerülj kapcsolatba és tárgyalj eladókkal
 • vásárolj akár saját tőke befektetése nélkül
 • építsd ki támogató csapatod
 • indulj el az úton, egy lépésről-lépésre kalauz segítségével

Bővebben

Hétvégi Milliomos Gondolkodásmód – Hogyan érhetnek el hétköznapi emberek nem hétköznapi sikereket
– Mike Summey és Roger Dawson

Mike Summey és Roger Dawson: Hétvégi Milliomos Gondolkodásmód - Hogyan érhetnek el hétköznapi emberek nem hétköznapi sikereket

TANULJ MEG ÚGY GONDOLKODNI, MINT EGY MILLIOMOS! Fedezd fel, hogyan konvertálhatsz egy kis szabadidőt – teljes anyagi függetlenségre.

“A Hétvégi Milliomos INGATLANBEFEKTETÉSI titkai megmutatta a ‘hogyant’. A Hétvégi Milliomos Gondolkodásmód azt az attitűdöt, a gondolkodásnak azt a formáját, azt a mentális térképet – röviden azt a gondolkodásmódot – adja meg, amelynek segítségével szinte bármelyik ‘hogyan lehet ötletből’ profitot hozó realitás válhat.”
– DOLF DE ROOS, a Real Estate Riches (Gazdagok – ingatlanból) című New York Times bestseller szerzője. Bővebben

Találj rá, pofozd ki, add el , profitálj!
– Kevin C. Myers

Kevin C. Myers - Találj rá, pofozd ki, add el , PROFITÁLJ!

Íme a recept, ami ezermester milliomossá tehet téged és ennek érdekében még egy kalapácsot sem kell felemelned soha.

Kevin ajánlása:’Ezt a könyvet elsősorban új befektetőknek szántam, akik éppen most lépnek az ingatlanbefektetések mezejé-re, vagy akik újoncok a felújítani-és-eladni filozófiájában. Ezen túlmenően arra fókuszáltam, hogy részletes információkkal szolgáljak a teljes folyamat különböző lépéseiről és fázisairól, annak érdekében, hogy azon-nal elindulhass, és összehozhasd első projektedet.

Úgy szerkesztettem a könyvet, hogy az a befektetési technika logikai sorrendjét kövesse: Találj rá, Pofozd ki, Add el. A Profitálj címszó alatti utolsó fejezetek néhány haladó technikát kívánnak bemutatni azok szá-mára, akik esetleg főállásban kívánják űzni ezt a tevékenységet. Tekintsük át részletesebben is a könyv szerkezeti felépítését. Bővebben

Időzítés az ingatlanpiacon – Az olcsón vásárlás és drágán eladás titkai
– Craig Hall

Craig Hall - IDŐZÍTÉS AZ INGATLANPIACON - Az olcsón vásárlás és drágán eladás titkai

Ebből a könyvből megtanulhatod, mikor vásárolj, mikor add el vagy tartsd meg az ingatlanodat, hogy a profitod maximális legyen

Amikor befektetésekről van szó, a legfontosabb téma az időzítés. Az ingatlanpiacon ez azt jelenti, hogy akkor vásárolj, amikor az árak már elérték a mélypontot, és éppen emelkedni kezdenek, majd állj készen az eladásra, és vedd ki belőle a pénzedet, mielőtt az újabb árcsökkenés bekövetkezik. Az Időzítés az ingatlanpiacon című könyvében Craig Hall, a multimilliomos ingatlan befektető, leleplezi titkait a profit maximalizálásáról, a következő főbb témakörök szerint:

 • Az ingatlanpiacot és a piaci ciklusokat befolyásoló hét fő trend
 • Hogyan lehet megjósolni, hogy mikor fognak nőni az ingatlan árak
 • Hogyan érhetünk el maximális profitot azáltal, hogy tudjuk, mikor kell eladni
 • Hogyan növeljük ingatlanunk értékét, miközben várunk az ingatlanpiac megerősödésére

Bővebben

Vagyonépítés – Vonulj vissza tíz éven belül Allen hét vagyonteremtő alapelvének felhasználásával
– Robert G. Allen

Robert J. Allen: Vagyonépítés - Vonulj vissza tíz éven belül Allen hét vagyonteremtő alapelvének felhasználásával

Robert G. Allen, a népszerű előadó, multimilliomos és a Nothing Down (Előleg nélkül) című, rendkívül sikeres ingatlan-bestseller szerzője tudja, hogyan vezessen el másokat is az anyagi sikerhez.

Országszerte tartott szemináriumaival Allen a stratégiai meggazdagodás oktatásának élvonalában van, sokkal inkább, mint bármikor. Creating Wealth (Vagyonteremtés) című klasszikus bestsellerének ebben a teljesen átdolgozott kiadásában Allen a megfelelő alapelvek átadásával segít hozzá mindnyájunkat ahhoz, hogy felhagyjunk a szegényes gondolkodásmóddal, és kezdjünk el végre gazdagodni! Bővebben

Trump ingatlanstratégiái – Milliárdos leckék kisbefektetőknek
– George H. Ross

George H. Ross: Trump ingatlanstratégiái - Milliárdos leckék kisbefektetőknek

George Ross immár huszonöt éve tanácsadója Donald Trumpnak nagyszabású és legtöbb profitot hozó ingatlanügyleteiben. Ha létezik valaki, aki teljes mértékben érti a világ leghíresebb ingatlanmágnásának, Trumpnak, befektetési stratégiáit és tárgyalási taktikáit, az maga Ross. Ez az első olyan könyv, amely elmagyarázza azokat a befektetési alapelveket, amelyek gazdaggá tették Trumpot.

Hogyan tudnak Trump milliárdos stratégiái segíteni egy átlagos befektetőnek? Ross bebizonyítja, hogy ugyanazokat az alapvető ökölszabályokat, amelyeket Trump olyan eredményesen alkalmazott Manhattan felhőkarcolóinál, az ingatlan méretétől függetlenül bármely befektető alkalmazhatja. Még ha nem is engedheted meg magadnak, hogy olyan luxus extrákat ígérj, mint Trump az ő elit ügyfeleinek, mégis hozzá tudod adni a Trump-stílusú varázst bármely ingatlanhoz – és ennek fejében komoly felárat kérhetsz bérlőidtől vagy vásárlóidtól. Bővebben

Csináld nagyban! – A különlegesen sikeres élet 49 titka
– Frank McKinney

Frank McKinney - CSINÁLD NAGYBAN! - A különlegesen sikeres élet 49 titka

Amennyiben te magad is hivatásos ingatlanfejlesztő szeretnél lenni, nagyon sok segítséget találsz hozzá ezeken az oldalakon. De bárki profitálhat az itt kifejtett 49 Filozofikus Gondolatból, valamint tanulhat azokból a példákból, amelyeket Frank bemutat.

A történetek, amelyek arról szólnak, hogyan érhetsz el sikereket teljesen esélytelen helyzetekben, miközben feláldozod személyes kényelmedet, hogy mindent beleadhass az üzletedbe teljes napokat végigdolgozva egyiket a másik után annak érdekében, hogy az álmaid szerinti életet élhesd, hogy másoknak is adni tudjál, és eközben még élvezni is tudd életed minden egyes pillanatát, úgy gondolom, nagyszerű inspirációt adhatnak függetlenül attól, hogy személyes fejlődésed melyik szakaszában tartasz, vagy miféle hivatást töltesz be az életben. Bővebben

Automatikus Gazdagság – 6 lépés az anyagi függetlenséghez
– Michael Masterson

Michael Masterson - Automatikus Gazdagság - 6 lépés az anyagi függetlenséghez

Ha úgy érzed, eleged van már a különféle pénzügyi programokból, amelyek azt ígérik, hogy – különféle részvények és kereskedési stratégiák révén – gazdag leszel, és ha nincs türelmed olyan megtakarítási tervekbe fektetned a pénzedet, amelyeket követve 30-40 év múlva tapasztalhatnád meg „a kamatos kamat csodáját”, akkor éppen megfelelő könyvet választottál.

 Automatikus gazdagság című könyvében az önerőből lett milliomos, Michael Masterson, leírja saját tapasztalatait, és mint a visszavonulás, a befektetések és az ingatlanok szakértője, komplett programot ajánl a számodra az anyagi függetlenség eléréséhez. Hat alapelv köré szervezve, az Automatikus Gazdagság megmutatja, hogyan fejleszd ki magadban a vagyonépítő készségeket és szokásokat, és hogyan válhat belőled is „automata vagyonépítő”. Bővebben

Felelősségkizárás:

Az onlineingatlanakademia.hu oldalon való bármilyen vásárlás során vagy a weboldallal történő bármilyen interakció során sem jogi, sem anyagi felelősség a Házvadász Ingatlanirodát, Kiss Mártát nem terheli, vásárlás esetén a tranzakció Ön és az onlineingatlanakademia.hu között jön létre. További információért kérjük keresse az ajánlott oldal Kapcsolat menüpontját.

Az ezen az oldalon levő termékek és szolgáltatások leírásai az OnlineIngatlanAkademia.hu oldalról, engedéllyel származnak.